Ian Bredenkamp Media Announced as Agency of Choice to Work with Blueface & Cardi B in SA and more!

#EVENT: JUANITA DU PLESSIS KOM KAAP TOE!

 Juanita du Plessis kom Kaap toe! Vrydag 9 en Saterdag 10 Augustus. Kaartjies slegs R145 per aand - dit gaan vinnig uitverkoop!.Hoërskool Bellville, Omnia-laan, Chrismar. Parkering beskikbaar vanaf 5nm. Kom geniet 'n verskeidenheid van lekkernye beskikbaar by die kostrokke! Saal open 6:30nm en die konsert begin 7:30nm.
Navrae: Whatsapp - 0795671122
Aangebied deur Ian Bredenkamp Media en ondersteun deur Jou Taal Jou Treffers.

Kaartjies aanlyn of by Pick n Pay beskikbaar!


#NEWCLIENT: IAN BREDENKAMP MEDIA ANNOUNCED AS AGENCY OF CHOICE TO WORK WITH BLUEFACE & CARDI B IN SA!

We are happy to announce that we will be supporting the US/UK label, Entertainment One, around the new Blueface single feat. Cardi B!


#FEATURE: STERRE - "IS THERE LITERALLY NOTHING THAT ATHLETE / ACTOR / MODEL /COACH, ALROY DIXON CAN'T DO?" 

At only 33 years of age, Cape Town’s Alroy Dixon seems to have already achieved enough for a couple of lifetimes – he has represented Western Province Athletics on a youth, junior and senior level; he is an entrepreneur, he is a sought-after coach; Alroy is a model and an actor (who landed his first big television commercial at his second casting). And on top of all that – he is a devoted husband and father too.


#NEWMUSIC: MOENIE VERWAG ON "GEHEUEVERLIES" TE KRY WANNEER JY TARRYN LAMB SE NUWE ENKELSNIT HOOR NIE!

Vanaf haar enkelsnitte soos "Mal Oor Jou" wat nommer een op radio stasies se trefferslyste behaal het (vanaf die album met dieselfde naam), asook een Ghoema Toekennings-nominasie na die ander, is niemand adres as Tarryn Lamb terug met 'n splinternuwe enkelsnit, Geheueverlies, nie. Maak jou reg om dalk 'n sneusdoekie byderhand te hou wanneer jy na die musiekvideo kyk


#EVENT: #AMWR: BLUES-THEMED EVENT FEATURING ROSS HARDING!

South Africa’s very own Pop-Country star, Alexandra May, is hosting her "Alexandra May’s Writers Round” on Tuesday, 9 April, where they introduce their 1st Blues-themed event. Hosted by one of Joburg’s hottest blues star Ross Harding – the event to be held at Copperlake, Fourways, promises to continue the tradition of creating a platform for upcoming new talent – the only recurring event of its kind in Gauteng.